Over ons.

Ons kantoor is sinds 1956 actief op het gebied van verzekeringen en financiele dienstverlening. In onze bedrijfsfilosofie staat onze klant centraal. Wij zijn er voor onze klanten, dit heeft tot gevolg dat wij het de gewoonste zaak van de wereld vinden om onze klanten thuis te bezoeken. Doordat ons kantoor op werkdagen geen vastgestelde openingstijden heeft kunt u ons ook telefonisch zeer goed bereiken. Ook kunnen clienten een mail sturen via het belformulier waarna wij de klant zullen terugbellen. Dit om onze clienten optimaal van dienst te kunnen zijn.

VvE beheer

Een apart specialisme binnen ons kantoor betreft het VvE beheer. Van der Does heeft ruim 25 jaar ervaring met het (technisch) beheer, bestuur en het verzorgen van administraties voor Verenigingen van Eigenaren, ofwel VvE's. Wij kunnen voor uw VvE als beheerder en/of bestuurder (ook wel administrateur genoemd) een hoog service- niveau verlenen tegen een scherpe prijs. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaars. Meer informatie over ons werkgebied in Nederland en onze werkzaamheden als VvE beheerder/administrateur vindt u hier.

Verzekeringen en financiën

U zult op deze site geen premievergelijkende programmatuur aantreffen. Een product dat voor de ene klant het juiste is, is niet per definitie ook het juiste product voor een andere klant. Samen met de klant zoeken wij naar oplossingen, die in de specifieke situatie het beste zijn.

Wij zijn onafhankelijk, werken met een heel scala van verzekerings- maatschappijen samen, waardoor u de garantie heeft dat uw belangen centraal staan.Dienstenwijzer

De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen, daarnaast eist de Wet financiële dienstverlening (Wfd) dat consumenten voorafgaand aan het totstandkomen van een overeenkomst een inzicht krijgen in de aard van de dienstverlening die de financiële dienstverlener hun biedt. Assurantiekantoor Van der Does probeert in haar voorlichting dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van de Wfd.