Beheer voor Verenigingen van Eigenaren in Hoogeveen (VvE beheer).

Hoogeveen is een bloeiende stad in het zuiden van Drenthe. De hele gemeente Hoogeveen telt ruim 55.000 inwoners, verdeeld over de 5 wijken van Hoogeveen en de 10 omliggende dorpen. Wanneer u een appartement in Hoogeveen heeft gekocht, bent u niet alleen eigenaar van uw eigen appartement maar ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke gedeelten in het appartementencomplex. U wordt automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren, kortweg VvE. Samen met de andere mede-eigenaren heeft u de verantwoordelijkheid voor het hele appartementengebouw. Dat is een kostbare zaak en het beheer en het verzorgen van de administratie vraagt dan ook de nodige tijd en deskundigheid.

Van der Does VvE beheer in Hoogeveen

Van der Does heeft ruim 25 jaar ervaring met het beheren, besturen en administreren van Verenigingen van Eigenaren. Ook in Hoogeveen verlenen wij diensten voor VvE's. Ons kantoor heeft een direct aanspreekpunt en kennis op het terrein van vastgoedbeheer, financiële dienstverlening, verzekeringen en schade-afhandeling, renovatie en (bouwkundig) woningonderhoud met als cliënten diverse particuliere VvE's.

Werkgebied van Van der Does VvE beheer

Ons werkgebied ligt in een gedeelte van de Randstad, de hele provincie Flevoland, bijna geheel Friesland en Drenthe, maar ook in Groningen, Overijssel en Gelderland. Globaal bestrijkt het gebied waarin wij het beheer voor Verenigingen van Eigenaren verzorgen de steden Groningen, Assen, Hoogeveen, Zwolle, Amersfoort, Hilversum, Leiden, Almere, Lelystad, Heerenveen en Sneek en de regio's rond deze plaatsen.

Natuurlijk maken wij graag een aanbieding voor het besturen en beheren van uw Vereniging van Eigenaars. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het VvE beheer offerte formulier, de telefoon of stuur een e-mail.